program020621 1

Міністерство освіти і науки України повідомляє про нову програму освітніх грантів в межах співпраці бізнесу із ЗВО, яку здійснює ТОВ «УНІВЕРСИТЕТ СОФТСЕРВ». До участі в програмі запрошують викладачів низки спеціальностей.

Пропозиція передбачає грошову виплату в національній валюті, еквівалентну 2000 доларів США, кожному з п’яти викладачів закладів вищої освіти, що запропонують найкращий проєкт із розробки нового або оновлення існуючого технічного курсу, який викладають у рамках прикладної математики, інженерії програмного забезпечення, комп’ютерних наук, інформаційних систем і технологій, комп’ютерної інженерії, кібербезпеки, прикладної лінгвістики тощо.

program020621 2

Учасники програми «Освітні гранти» зможуть отримати не тільки фінансову підтримку, а й необхідні консультації експертів ТОВ «УНІВЕРСИТЕТ СОФТСЕРВ». Охочі долучитися до програми мають до 30 липня 2021 року включно надіслати на електронну скриньку [email protected] навчальну програму, мотиваційний лист і резюме. Докладна інформація про критерії відбору та організаційні деталі доступна за покликанням. Контакти для подальших уточнень: тел. +38 096 436 56 34, e-mail [email protected].

15955
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок