conf PPO KDPU21 4

22 вересня 2021 року делегати структурних підрозділів КДПУ зібралися для участі у звітній конференції первинної профспілкової організації університету.

conf PPO KDPU21 3

На конференції головував зав. кафедри математики та методики її навчання, голова комісії профкому з питань охорони праці, канд. пед. наук, доц. Д. Є. Бобилєв. Після затвердження регламенту конференції та узгодження процедурних питань голова первинної профспілкової організації Криворізького педагогічного, канд. пед. наук, доц. Л. В. Бурман окреслила динаміку чисельності членів ППО КДПУ за десятиріччя, що минуло, повідомила про відсоток працівників і студентів у лавах профспілки, а також представила звіт профспілкового комітету про роботу за період з 10.03.2020 по 20.09.2021 р.

conf PPO KDPU21 5

Людмила Володимирівна розповіла про реалізацію представницької функції профспілки у сфері соціального захисту, висвітлила фінансові аспекти діяльності ППО КДПУ, повідомила про стан оздоровлення працівників університету. «Важливо зазначити, що в нашому університеті налагоджено не формальний, а реальний соціальний діалог», - наголосила очільниця університетської профспілки.

conf PPO KDPU21 2

Голова ревізійної комісії ППО КДПУ, канд. пед. наук, доц. Н. А. Хараджян оприлюднила звіт про роботу ревізійної комісії за період з 10.03.2020 по 20.09.2021 р. Наталя Анатоліївна розповіла про доходи ППО КДПУ та витрати профспілкових коштів, представила динаміку статей витрат, детально висвітлила видатки бюджету, повідомила про наявний залишок коштів.

conf PPO KDPU21 6

 

Завідувач навчально-методичного відділу, канд. пед. наук, доц. О. В. Бондаренко доповіла про важливі аспекти навчально-методичної роботи університету, висвітлила питання дистанційного навчання та вивчення вибіркових дисциплін у КДПУ. Зав. кафедри математики та методики її навчання, голова комісії профкому з питань охорони праці, канд. пед. наук, доц. Д. Є. Бобилєв розповів про роботу комісії з охорони праці, проведені перевірки та розгляд низки поточних проблемних питань. Зав. кафедри перекладу та слов’янської філології, голова Ради ветеранів університету, канд. філол. наук, доц. М. О. Дудніков окреслив форми роботи Ради ветеранів університету, повідомив про підтримку зв’язку з ветеранами та допомогу їм, наголосив на певних деталях соціальної взаємодії та піклування про збереження колективної пам’яті й традицій університету.

conf PPO KDPU21 7

Ректор КДПУ, д-р філос. наук, проф. Я. В. Шрамко, який є соціальним партнером профспілки, підкреслив важливість роботи ППО КДПУ та її цінностей взаємодопомоги й підтримки ефективного соціального діалогу та наголосив: «Профспілкова робота дуже різноманітна, й нам важливо зберігати необхідний баланс між виробничою діяльністю та громадським життям, зберігати їх гармонійну взаємодію задля загального добробуту університетської спільноти». Ректор повідомив колектив і про особливості тимчасового переходу КДПУ до дистанційного навчання.

conf PPO KDPU21 1

Запитання доповідачам пропонували ставити в письмовій формі; було ухвалено рішення про відкрите голосування протягом конференції. Від редакційної комісії надійшов проєкт постанови звітної профспілкової конференції. Більшістю голосів делегатів цей проєкт було прийнято за основу. Наприкінці конференції постанову було ухвалено в цілому, зі змінами й доповненнями.

16781
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30