donor.ua 1

За підтримки Департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації ГО «Разом.UA» спільно з благодійними фондами «Добродій» та «Мама+я» проводить донорську акцію зі збору крові для потреб Дніпропетровського спеціалізованого клінічного медичного центру матері та дитини ім. проф. М. Ф. Руднєва.

Акція відбудеться 12 жовтня 2021 року з 8.00 до 13.00 у Дніпропетровській обласній станції переливання крові за адресою: м. Дніпро, пр. Богдана Хмельницького, 17. Донорам потрібно мати при собі паспорт громадянина України з пропискою та копію ідентифікаційного номера платника податків (для внутрішньо переміщених осіб – довідку про реєстрацію). Кров, зібрана під час акції, буде спрямована на користь маленьких пацієнтів реанімації новонароджених, відділення недоношених новонароджених та відділення патології новонароджених центру матері та дитини ім. проф. М. Ф. Руднєва.

donor.ua 2

З протипоказаннями до здачі крові можна ознайомитися за посиланнями: https://donor.ua/pages/5 і https://donor.Ua/pages/4. Відомості про підготовку до здачі крові подано на сторінці https://donor.Ua/pages/6.

Контактна особа акції: голова ГО «Разом. UA» Максим Карамушка, тел. (096) 760-06-10.

16965
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок