201121 1

Студентська рада КДПУ – це рушійна сила позитивних соціальних змін. Нещодавно актив факультетів спільно зі студентським клубом оголосили челендж добрих справ «#Творидобро».

201121 2

На початку листопада на офіційній фейсбук-сторінці студентського клубу було оголошено про старт найдобрішого челенджу. Головна його мета – зробити невеличкий жест позитивного прояву для тих, хто цього потребує. Представники факультетів швидко підхопили цю ініціативу й ринули реалізовувати свої волонтерські проєкти.

201121 3

Суть цього марафону полягала в передачі «доброго виклику» оточуючим, аби вони почали працювати над приємностями для інших. Челендж #Творидобро мав хвилеподібний характер і охоплював різні суспільно важливі теми. Після здійснення задуму молодь монтувала мотиваційний ролик задля привернення уваги до актуальних для соціуму проблем.

201121 6

Студенти педагогічного самостійно обирали тему, яку їм було б цікаво висвітлювати. Дівчата з факультету української філології взяли у свій фокус проблему забруднення навколишнього середовища. Спільними зусиллями вони організували глобальне прибирання паркових і прилеглих зон. Як це було - дивіться за посиланням.

201121 7

Представники психолого-педагогічного факультету, враховуючи специфіку їхньої діяльності, вирішили дарувати позитивний настрій оточуючим. Вони придбали смаколики й вирушили дарувати перехожим «осінні яблука добра». Подробиці у відео.

201121 8

Здобувачі вищої освіти факультету іноземних мов висвітлили актуальну проблему булінгу. Відеоряд, який підготували студенти ФІМ, розкриває цілу низку проблемних питань і спонукає до роздумів: «Як ми живемо? Як ставимося одне до одного? Чому буваємо такими жорстокими?». Побачити результат їх роботи можете за лінком.

201121 1

Проблема збільшення територій, вкритих лісовою рослинністю, завжди була актуальною для України. Студенти природничого факультету разом із деканом вийшли на висадку саджанців дубів. Така маленька дія – і така велика справа для нас і майбутніх поколінь. Подробиці у відеозвіті.

201121 2

Громада фізико-математичного факультету вирішила підвищити настрій перехожим бабусям і дідусям, оскільки вони, як ніхто інший, потребують турботи. Квіти, солодощі, гарний настрій – усе це зігріває серце. Цікаво? Дивіться за покликанням.

201121 3

Ініціативна група факультету дошкільної і технологічної освіти закцентувала увагу на подарунках для дітей, які перебувають у Навчально-реабілітаційному центрі № 1. Малеча дуже зраділа солодощам, канцелярії, речам та іграшкам, які привезли дорослі. Реакції вихованців зафіксовані на відео.

201121 4

Творчий факультет мистецтв також підтримав цю ініціативу. Вони вирішили підготувати харчові набори й подарувати людям, які цього потребують. Щирі емоції вдячності – безцінний досвід, який наповнює серце теплом. Як це було, можна подивитися за посиланням.

201121 5

Дарувати добро можна й потрібно не тільки людям, а й братам нашим меншим. Це засвідчив факультет географії, туризму та історії, представники якого відвідали міський притулок для тварин. Хлопці та дівчата нагодували тварин, придбали необхідні речі й, звісно, пограли з пухнастиками. Деталі у відеофрагменті.

Студенти Криворізького педагогічного довели, що робити добрі справи не тільки легко, а й приємно. Альма-матер пропонує всім охочим долучатися до челенджу добрих справ і ділитися в соціальних мережах фото або відео з позначкою #Творидобро.

17557
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30