1

6 грудня 2021 року на платформі ZOOM відбувся онлайн-захід «Армія – це насамперед про мир!», присвячений Дню Збройних Сил України. Організаторами цієї події виступили первинна профспілкова організація КДПУ, студентський клуб, громада факультету географії, туризму та історії.

2

На початку заходу до присутніх звернувся ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко, який наголосив на важливості й актуальності заходів такої тематики. Чимало представників Криворізького педагогічного є безпосередніми учасниками антитерористичної операції, волонтерами й активними діячами з перших днів подій, які розгортаються на Сході країни.

3

Офіційна частина заходу розпочалася зі зворушливого відео від телеканалу «Прямий». Незважаючи на те, що ми не бачимо всіх бійців на власні очі, ми завдячуємо їм своєю безпекою.

4

Модераторка зустрічі, голова первинної профспілкової організації Л. В. Бурман зробила огляд дописів, присвячених представникам нашої альма-матер, які проявили мужність і відвагу, захищаючи нашу Батьківщину. Ознайомитися з історіями героїв ви можете за Facebook-хештегом #СвоїПроСвоїх.

5

У межах цієї зустрічі було відзначено канд. пед. наук, доцента кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи І. В. Размолодчикову, яку було нагороджено почесною медаллю «30 років Незалежності України» за організацію й проведення волонтерської діяльності.

6

Сьогодні, згадуючи наших звитяжних захисників, ми асоціюємо їх не тільки з представниками чоловічої статі. Щоденно все більше жінок проявляють активну громадянську позицію та йдуть на передову відстоювати майбутнє нашої держави. Про свій тернистий військовий шлях розповіли випускники Криворізького педагогічного, учасники бойових дій Ігор Шевченко й Єлізавета Петрусенко.

7

Запрошені гості розповіли про своє життя, принципи й складнощі, з якими вони стикаються в повсякденні, про речі, які надихають і мотивують. Учасники заходу уважно слухали й ставили запитання, що їх цікавили.

8

Активна молодь Криворізького педагогічного підготувала нашим героям невеличкий подарунок – відео, в якому юнаки й дівчата висловили свою щиру вдячність. Іноді достатньо лише одного «дякую» для того, щоб відчути себе важливим і необхідним. Криворізький педагогічний приєднується до привітань наших захисників і захисниць, якими ми безмежно пишаємося!

17730
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31