1

Науково-педагогічних працівників і здобувачів освіти запрошують до участі в традиційному конкурсі ХНПУ імені Г. С. Сковороди «Моя академічна доброчесність». Участь у конкурсі передбачає написання есе з цієї актуальної для всіх освітян теми.

Конкурс проводять з ініціативи Ради молодих учених Харківського національного педагогічного університету ім. Г. С. Сковороди при МОН України. Його учасники вже втретє створюють есе про академічну доброчесність - тему, вкрай важливу для розвитку сучасної української освіти й науки. До конкурсного журі входять голова РМУ при МОН України О. П. Ващук, голова РМУ ХНПУ ім. Г. С. Сковороди О. І. Башкір, члени РМУ Я. А. Скидан, Т. В. Іващенко, І. А. Проскурін, Д. О. Прочкарук, директор Наукової бібліотеки О. Г. Коробкіна та доцент кафедри цивільно-правових дисциплін і трудового права ім. проф. О. І. Процевського Д. О. Новіков.

2

Оргкомітет просить надсилати конкурсні есе на адресу [email protected] до 10 травня поточного року. Детальну інформацію про конкурс та умови його проведення можна знайти за покликанням http://hnpu.edu.ua/sites/default/files/files/Normat_dokum/Moya_akadem_dobrochesnist.pdf.

3

Організатори конкурсу переконані: молодим ученим під силу змінити хід історії, сформувати нову генерацію освітян, сміливих, відповідальних, небайдужих. Запрошуємо кожного долучатися до цікавого конкурсу, присвяченого важливій темі!

19033
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок