TIB 1

Директорат науки та інновацій Міністерства освіти і науки України повідомляє, що 2 червня 2022 року з ініціативи Київського національного університету ім. Тараса Шевченка буде проведено онлайн-презентацію електронних ресурсів Національної науково-технічної бібліотеки Німеччини (The Technische Informationsbibliothek).

У межах роботи зі створення відкритих освітніх ресурсів Національна науково-технічна бібліотека Німеччини прагне налагодити партнерство з українськими закладами вищої освіти з метою поширення контенту для українських освітян і вчених на платформі бібліотеки. Німецька бібліотека пропонує цифрові освітні ресурси та аудіовізуальні матеріали з різних галузей знань, які доступні багатьма мовами, зокрема й українською. Під час заходу буде презентовано навчальні та наукові ресурси й можливості їх використання українськими освітянами й ученими.

TIB 2

Під час презентації буде представлено:

- Open Educational Resources Search Index (OERSI) (доступ за посиланням: https://bit.ly/3sZOYzd) – пошуковий індекс відкритих освітніх ресурсів, який містить понад 43 тис. відкритих освітніх матеріалів;

- TIB AV-Portal (https://bit.ly/3a6zQtk) – портал для розміщення наукових відео, на якому доступні понад 38,5 тис. освітніх та наукових відеоматеріалів.

TIB 3

Захід пройде англійською мовою на платформі Zoom. Початок – о 10 годині. Посилання для участі: https://bit.ly/3NJ4G9J. Крім цього, буде відбуватися трансляція заходу на каналі Державної науково-технічної бібліотеки України в YouTube.

Запрошуємо науково-педагогічних працівників і фахівців бібліотеки
взяти участь у презентації актуальних освітніх і наукових ресурсів!
19434
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок