5

Міністерство освіти і науки України повідомляє про можливість підвищення кваліфікації шляхом викладання та/або проведення досліджень, а також налагодження співпраці з метою обміну та залучення інноваційних, освітніх та наукових світових практик в одному з понад 120 університетів Великої Британії.

Ця пропозиція для українських науково-педагогічних працівників надійшла в межах ініціативи Українського Глобального Університету/Ukrainian Global University, що була заснована за підтримки Офісу Президента України та МОН України в партнерстві з Council for At-Risk Academics (Сara) й за сприяння Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту.

6

Для участі в програмі запрошують викладачів та вчених, які володіють англійською мовою на рівні B2 – C2 та працевлаштовані в українських закладах вищої освіти або наукових установах. Науково-педагогічні працівники зможуть викладати й проводити дослідження в одному з британських університетів - партнерів Cara за рахунок приймаючої сторони. Анонсована можливість покликана сприяти не лише одноосібному професійному зростанню задля розширення фахових компетенцій у відповідній галузі, а й налагодженню співпраці з університетами Великої Британії на інституційному рівні.

7

Відбір кандидатів та опрацювання поданих претендентами аплікаційних форм здійснюватиме Council for At-Risk Academics (Сara) - неурядова організація, що має на меті підтримувати працівників ЗВО та наукових установ, які належать до категорії осіб, що перебувають в стані ризику. Обов’язковою умовою участі у відборі є повернення після проходження стажування в Україну з метою застосування здобутого досвіду задля відбудови нашої країни. Заявки приймають протягом терміну дії воєнного стану. Детальні вимоги до оформлення заявок подано за посиланням.

Запрошуємо науково-педагогічних працівників долучитися до запропонованої програми задля утвердження статусу української держави на світовій арені та якнайшвидшій перспективі відновлення її можливостей та збільшення кількості контактів, що гарантуватимуть їй успіх та процвітання.

19605
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30