1

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» за дорученням МОН України повідомляє про можливість взяти участь у конкурсі історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада - кращі практики співпраці».

Конкурс проводять Міністерство культури та інформаційної політики України й Секретаріат Кабінету Міністрів України спільно з Центром демократії та верховенства права, ІСАР Єднання, Українським незалежним центром політичних досліджень і Агентством СІНА з міжнародного розвитку. Цей конкурс історій має на меті популяризувати успішну тристоронню співпрацю між секторами й результати їх спільної роботи задля розвитку суспільства відповідальних громадян і сильної, незалежної України.

2

За результатами конкурсу сформують Збірник історій про кращі спільні проєкти організацій громадянського суспільства, бізнесу й органів влади. Ця ініціатива висвітлить успіхи такої співпраці та надихатиме майбутні тристоронні ініціативи. Після цього, у серпні 2022 року, буде організовано публічну подію з нагоди закінчення кампанії, до якої долучаться представники Міністерства культури та інформаційної політики України, Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства України й учасники історій.

Поділитися власною історією можна, заповнивши до 31 липня 2022 року включно форму за посиланням https://forms.gle/fr7n1UyVsJiiyiDw5. Більше інформації - в анонсі конкурсу.

19775
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок