collage24

24 серпня 2017 року студенти, викладачі та працівники Криворізького педагогічного взяли участь в урочистих районних заходах з нагоди 26-ї річниці проголошення незалежності України.

Свято розпочалося о 9.00 на проспекті Миру, де біля Георгіївської дзвіниці зібралися учасники Параду вишиванок – урочистої ходи, яка вже стала традиційною для святкування Дня незалежності у нашому місті. Яскраві вишиванки та українська символіка, якою прикрасили своє вбрання містяни, створювали особливу, піднесену атмосферу справжнього національного свята. Учасники ходи пройшли центральними проспектами району, і долучилися до видовищного театралізованого дійства, яке стартувало о 9.30 біля пам’ятника Козаку Рогу.

Провідні творчі та спортивні колективи Металургійного району зібралися разом, щоб поділитися з мешканцями та гостями міста своїми кращими здобутками. Під жовто-блакитними хвилями прапорів, що майоріли у променях теплого серпневого сонця, учасники свята пройшли урочистою ходою, тримаючи у руках символіку кожного куточку нашої Батьківщини. Відкриття свята завершилося виконанням державного гімну; відтак до присутніх з вітальним словом звернулися очільники міста та району – в. о. мера, секретар міської ради С. В. Маляренко та голова Металургійної районної у місті Кривому Розі ради Г. А. Шаповалов.

Вокальні й хореографічні номери, створені дитячими та юнацькими творчими колективами, подарували учасникам святкування сучасне, видовищне шоу, натхненне кращими зразками народного мистецтва. Чимало було на святі й зворушливих, і урочистих моментів - привітання майбутніх першокласників, нагородження почесними грамотами за високий професіоналізм і плідну працю діячів освіти, науки, медицини, промисловості та культури району, парад кращих криворізьких спортсменів та їх наставників тощо.

Об 11.00 свято продовжилося у парку ім. Б. Хмельницького, де мешканці та гості Металургійного району взяли участь у числених мистецьких подіях, змаганнях та інших івентах на будь-який смак. Спортивно-розважальний конкурс «Козацькі розваги» привернув увагу охочих довести свою спритність, витривалість та справжню козацьку вдачу; концертно-розважальна програма зібрала навколо паркової сцени поціновувачів мистецтва; загальною увагою мешканців та гостей району користувалися виставки художніх творів.

З 14.00 до святкової естафети Металургійного району долучилися  представники мистецької громади Криворізького педагогічного. Студенти музично-педагогічного відділення факультету мистецтв, психолого-педагогічного факультету та факультету географії, туризму й історії виконали запальні та ліричні, народні й сучасні вокальні номери, які подарували усім присутнім яскраві емоції та естетичну насолоду, створивши атмосферу справжнього свята.

2282
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31