Молодіжний центр 1

Сьогодні, 6 вересня 2017 року, відбулось урочисте відкриття довгоочікуваного Молодіжного центру Криворізького державного педагогічного університету. Свою діяльність він розпочинає з реалізації проекту #StudHub, автором якого є студент факультету географії, туризму та історії КДПУ Ілля Лисоконь. Реалізація проекту здійснена за соціальною програмою «Місто нашими руками» Групи Метінвест та за підтримки Німецького товариства з міжнародного співробітництва (GIZ).

Новий структурний підрозділ є унікальним для нашого міста осередком суспільного і культурного життя, орієнтованим на потреби та смаки сучасних молодих людей, які займають активну життєву позицію і впевнено дивляться у майбутнє. Як повідомив на прес-конференції автор проекту Ілля Лисоконь, у планах творців чергового амбітного проекту КДПУ – залучення як студентів університету, так і найширших верств криворізької молоді до створення цікавого й нестандартного місця для особистого розвитку та реалізації нових ідей, наукової, просвітницької та підприємницької діяльності, промоції мистецтва та формування локальної молодіжної інфраструктури. Важливе місце у планах роботи нового закладу посідає і соціокультурна робота з адаптації внутрішньо переміщених осіб.

Молодіжний центр 7

Комплекс урочистих заходів з нагоди відкриття Молодіжного центру відвідали представники Міністерства молоді та спорту України (начальник відділу регіональної молодіжної політики та ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Марія Карчевич), обласної державної адміністрації (заступник начальника управління – начальник відділу у справах молоді управління молоді та спорту Владислав Яцук та заступник начальника управління – начальник відділу вищої освіти та науки управління професійно-технічної, вищої освіти та науки департаменту освіти і науки Ірина Шумік), спонсорських організацій (директор департаменту зі зв’язків із громадськістю і регіонального розвитку м. Кривого Рогу і східного регіону Групи Метінвест Дмитро Мурашко), представники адміністрації, профспілки і студентського клубу, викладачі та співробітники Криворізького педагогічного, студентської громадськості міста.

Молодіжний центр 8

Ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко у своєму вітальному слові нагадав про важливість насиченого студентського життя, соціальної активності молоді, розвитку студентського самоврядування. На презентації Молодіжного центру говорили про актуальність створення сприятливого середовища для розробки та реалізації кращих молодіжних проектів міста, висловлювали подяку небайдужій молоді, яка долучилася до оздоблення приміщень нового університетського утворення.

Молодіжний центр 4

На святковому концерті гостей привітали кращі творчі колективи музично-хореографічного відділення факультету мистецтв університету – ансамбль народного танцю «Любава», вокальний проект «Flash Girls», народна естрадна студія «Модерн», народний камерний хор «Crescendo».

Після концерту відбулася екскурсія до Молодіжного центру КДПУ. Усі присутні, серед яких найбільше було студентів з усіх факультетів університету, мали змогу оглянути створені за сучасними принципами енергоефективності молодіжну канцелярію, тренінгові приміщення, коворкинг лабораторії, центр розвитку, стартап-приміщення та конференц-залу. Крім того, Молодіжний центр КДПУ обладнано з урахуванням усіх вимог для забезпечення комфортної повноцінної діяльності відвідувачів з обмеженими можливостями.

Молодіжний центр 3

Запрошуємо наших студентів і викладачів долучатися до розвитку та повноцінного функціонування Молодіжного центру КДПУ. Процес резервування приміщень та організації заходів на базі Молодіжного центру відбуватиметься через електронну форму задля забезпечення демократичного й оперативного доступу до ресурсів нового структурного утворення.

Більше фото на нашій офіційній сторінці у Facebook


 

2323
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31