Веселий Вулик 20

Напередодні Різдва виповнилася перша річниця роботи кімнати тимчасового перебування дітей студентів, співробітників та викладачів «Веселий Вулик», що створена на базі Центру соціального розвитку нашого університету. Про перший у нашому місті заклад такого призначення поширювали інформацію не лише місцеві ЗМІ, але і столичний телеканал «Тоніс». На урочистому відкритті були присутні почесні гості, серед яких найголовніші – діти. Адже саме для них дружня команда працівників КДПУ втілила у життя цей соціальний проект.

У «Веселому Вулику» є все необхідне для веселощів дітей і спокою їхніх батьків: дитячі меблі, басейн з пластиковими кульками, нові іграшки, сучасне канцелярське приладдя. За минулий рік більше сотні малюків відвідали «Веселий Вулик». Дітлахам забезпечують змістовне дозвілля сучасні професійні «Мері Поппінс» – методисти-вихователі Анна Трусова і Юлія Водяна. Їхні креативність, творчий підхід і винахідливість на кожному занятті втілюються у справжні витвори мистецтва: малюнки, аплікації, листівки, поробки тощо.

Веселий Вулик 27

Опитування батьків наших малюків засвідчило, що кімната тимчасового перебування дітей є надзвичайно потрібним закладом, зручно розташованим у межах студентського містечка. Поспішаючи на навчання, залік чи екзамен, скориставшись послугами «Веселого Вулика», студенти можуть не хвилюватися за своїх дітей. Особливою популярністю серед дітей працівників університету кімната тимчасового перебування малечі користується у дні шкільних канікул.

Веселий вулик 2

Так, сьогодні, 9-го січня, «Веселий Вулик» став у нагоді інспектору навчально-методичного відділу Тетяні Корж та її маленькій школярці Віталіні. Як результат – спокійна мама і задоволена дитина! 

Завжди веселий Олежка не заважає складати заліки своїй мамі – студентці третього курсу факультету іноземних мов Вікторії Пятко. Молода мама в повній мірі оцінила переваги дитячої кімнати в університеті, адже це зручно і безкоштовно.

Веселий вулик 1

Саме у цей період, коли дітлахи відпочивають, а батьки складають заліки та іспити, «Веселий Вулик» з радістю чекає на маленьких відвідувачів. І надалі студенти та працівники університету можуть користуватися перевагами кімнати тимчасового перебування дітей, на яких очікує професійний догляд, творчий розвиток, інтелектуальні розваги, педагогічне консультування.


 

3691
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок