колектив

Сьогодні, 10 січня 2018 року, відбулася щорічна конференція трудового колективу Криворізького педагогічного. У її роботі взяли участь 110 делегованих представників від структурних підрозділів університету.

У порядку денному конференції звіт ректора КДПУ Я.В. Шрамка, обраного нашим колективом у березні 2017 року. У своїй доповіді ректор зупинився на розгляді основних напрямків діяльності університету: освітній, науковій, профорієнтаційній, інформаційній, господарській, соціально-гуманітарний.  Відповідно до чинного законодавства ректор щороку звітує про свою діяльність перед трудовим колективом, що оприлюднюється на офіційному веб-сайті університету. Тож, з повним текстом звіту можуть ознайомитися всі охочі .

ректор

Серед основних положень звіту ректора: ліцензування спеціальностей, зокрема відкриття спеціальностей «фізична культура», «переклад», «професійна освіта»; наукова діяльність викладачів університету (публікації у Scopus, Web of Science), реєстрація фахових збірників, захисти докторських та кандидатських дисертацій, завершення держбюджетних тем та якісного кадрового складу університету. Високий рівень наших викладачів – наголосив у своєму звіті Я.В.Шрамко – ознака якісної освіти. Нині КДПУ займає друге місце серед університетів України за кількістю одержувачів одноразової адресної допомоги, що надається випускникам при працевлаштуванні до закладів освіти. Адже наші спеціальності є популярними та потрібними на сучасному ринку праці.

За рік, що минув, мистецькі колективи університету брали участь у чисельних культурно-масових заходах різних рівнів – від міських до міжнародних. В університеті активно функціонує кімната тимчасового перебування дітей студентів та працівників та Молодіжний центр. Серед планів на 2018 – ґрунтовне оновлення комп’ютерної техніки.

третяк

Також на конференції делегати ознайомилися зі звітом головного бухгалтера університету О.А.Третяк про виконання фінансового плану в 2017 року. Олена Анатоліївна наголосила, що заборгованостей з оплати праці, виплати стипендій та оплати за комунальні послуги в університеті немає.

бурман

На порядку денному конференції і звіт голови профкому Л.В. Бурман про  виконанням Колективного договору між адміністрацією і трудовим колективом університету. Людмила Володимирівна ретельно проаналізувала стан виконання колективного договору і ознайомила делегатів конференції з результатами роботи відповідної комісії, яка дійшла висновку, що за підсумками 2017 року колективний договір в основному виконується. Крім того Л.В. Бурман ознайомила присутніх з пропозиціями комісії щодо внесення змін і доповнень до колективного договору між адміністрацією і трудовим колективом університету на 2016 – 2018 роки, які були підтримані делегатами. 

поліщук

Конференція трудового колективу заслухала доповіді начальнику юридичного відділу О.С.Поліщук про внесення змін і доповнень до Правил внутрішнього розпорядку університету та про Антикорупційну програму Університету.

Відбулося також обрання  до складу Вченої ради КДПУ виборних представників з числа працівників університету.

терещенко

За результатами доповідей відбулося обговорення та надано відповіді на запитання від громади університету.  Звіт ректора Я.В. Шрамка про роботу за 2017 рік було схвалено і роботу ректора визнано задовільною. Прийнято також рішення зі всіх інших питань, які виносились на розгляд конференції.

колектив 2


 

3703
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31