13 лютого у стінах Криворізького державного педагогічного університету волонтери проекту U-report Україна дарували активним учасникам опитувань 2017 року фірмову продукцію.

U-report – це міжнародний проект Дитячого фонду ООН UNICEF, який діє у 42-х країнах світу та передбачає проходження соціологічних опитувань на актуальні для молоді теми. Опитування здійснюються у соціальній мережі «Facebook» та через мобільних операторів у формі СМС-повідомлень.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наприкінці грудня U-report анонсували, що найактивніші учасники опитувань отримають подяку у вигляді брендованої продукції. Студенти Криворізького педагогічного склали 30% від загальної кількості найактивніших учасників опитувань у місті Кривий Ріг, чим в черговий раз довели свою активну громадянську та життєву позицію.

U-Ambassador Дмитро Бурак, відзначає, що опитування від U-report несуть у собі дві основні мети: по-перше, учасники опитувань можуть долучатись до державотворчого процесу навіть не виходячи з дому, і таким чином допомагати змінювати країну, по-друге, фахові соціологи та агенти змін отримують досить широку репрезентативну базу громадського бачення майбутнього України.

Нагадуємо, що презентації проекту U-report на базі Криворізького педагогічного вже відбувались у рамках зустрічі студентів із фронтменом гурту «Антитіла» Тарасом Тополею й під час Всеукраїнського молодіжного форуму «Університет для молоді – активна молодь для розвитку університету».


 

4008
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок