31 березня 2018 року представники студентської ради Криворізького педагогічного долучились до проведення заходу «Аутизм. Відкрий своє серце для дружби!».

Такі інформаційно-благодійні акції, покликані популяризувати взаємодію з хворими на аутизм проводяться в нашому місті щорічно. Цього року акція, яка отримала назву «Аутизм. Відкрий своє серце для дружби!», була проведена в рамках Міжнародного Дня інформування про аутизм. Головним організатором заходу виступив Фонд Об’єднаних Сердець.

«Сьогодні проблема інклюзії є дуже актуальною. Ми хочемо, аби діти з особливими потребами розуміли, що є люди, які не байдуже ставляться до них, завжди готові підтримати й допомогти. Тому, власне, ми й вирішили долучитись до цього заходу, аби відкрити для себе їх світ, а також подарувати часточку нашого», – коментує свою участь у заході Марія Смаглюк.

Студентки КДПУ виступили для учасників заходу із флешмоб-програмою, яка мала залучити батьків і дітей з особливими потребами до активної участі у яскравому дійстві. Важливою метою акції було донести до громади відому істину: якою би не була людина і які вади вона би не мала - через постійний рух можна змінюватися самому, і змінювати світ навколо себе.

4477
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок