bowling1118 316 листопада 2018 року в спортивно-розважальному комплексі «Юніон» відбулися традиційні змагання з боулінгу «Декан і його команда», приурочені до Міжнародного дня студентів. Участь у спортивних змаганнях взяли вісім команд, які захищали гідність свого факультету.

bowling1118 4

Перед початком довгоочікуваної гри зі словами привітання виступила голова профспілкової організації Л. В. Бурман: «Вітаю всіх вас із восьмим турніром із боулінгу ‟Декан і його команда”. Ці змагання, насправді, дуже вдалі. Мені дуже подобається ваш настрій, налаштування на перемогу та святкування Міжнародного дня студентів, яке продовжується ще й сьогодні. Я бажаю успіху вам і перемоги, а групам підтримки – гучного вболівання за улюблену команду».

bowling1118 2

Проведення таких розважальних заходів та спілкування в неформальній атмосфері  сприяють неабиякому зближенню студентів зі своїми викладачами. У межах своєї команди студенти змагаються за звання найкращого, а також беруть приклад зі своїх наставників. А головне, таке проведення часу сприяє пропаганді здорового способу життя. Окрім спортивного змагання, студенти мали змогу відпочити і поласувати піцою із соком. Таке невеличке доповнення припало до вподоби всім студентам.

bowling1118 6

З кожним роком змагання з боулінгу набирає неабиякої популярності серед студентів і викладачів. Кожен факультет підготував по дві команди гравців, які змагалися на спортивній доріжці в два етапи. Тривалість одного етапу сягала однієї години. Завданням учасників було набрати максимальну кількість балів за цей проміжок часу. Специфіка цієї гри полягала в тому, щоб учасник прокотив шар ігровою доріжкою, збиваючи якомога більше кеглів. На один хід кожному учаснику команди давалися дві спроби. Гравці для абсолютної об’єктивності перебували в рівних умовах. Кожен факультет на ігровому полі представляв до 6 гравців, які у свою чергу підготували назву і гасло своєї команди.

bowling1118 1

«Я перший раз у своєму житті граю в боулінг. Мені дуже сподобалось таке проведення часу. Особливо те, що з нами грав наш декан. Це дає можливість стати більш дружніми та ближче познайомитися одне з одним», – розповідає студентка групи І-17 Юшманова Ксенія.

Справжнє загострення пристрастей вирувало поза межами гральних доріжок. Студенти різних факультетів об’єднувалися в групи підтримки, які вболівали за гравців: хтось вигадував креативні гасла, хтось підготував яскраві реквізити у вигляді помпонів, а хтось намалював символічні плакати. У розважальному центрі відбувся справжній батл серед вболівальників, адже кожен уважав за честь підбадьорити свій рідний факультет.

У боулінгу, як і в будь-якій грі, є свої переможці. За результатами ігор, які відбувались у два етапи, призові місця отримали команди:

І місце – фізико-математичний факультет

ІІ місце – психолого-педагогічний факультет

ІІІ місце – факультет дошкільної і технологічної освіти

bowling1118 5

Окрім цього кращою групою підтримки стала команда факультету іноземних мов. Паралельно з цим відбувався конкурс на кращого гравця і гравчиню. Перемогу в цій номінації отримали студентка факультету іноземних мов Руденко Катерина і студент фізико-математичного факультету Бондаренко Владислав, який отримує цей титул третій рік поспіль.

«Секрет мого успіху полягає в тому, що я вже 5 рік навчаюсь на фізматі. Я вивчаю такі дисципліни, які допомагають мені тримати в балансі не тільки мій розум, а й навички гри в боулінг», – ділиться враженням кращий гравець Владислав Бондаренко.

Сьогоднішня гра показала, наскільки дружніми є факультети. Тандеми викладачів і студентів продемонстрували злагодженість, вміння домовлятись і спільне прагнення до перемоги. Педагогічний вітає наших переможців, а молодь із Міжнародним днем студентів!

6184
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31