selfie18 4

Протягом минулих тижнів, починаючи з 3 листопада 2018 року, у Криворізькому педагогічному відбувався захоплюючий фотоконкурс – «Селфі з преподом». Наші студенти дуже вподобали цей конкурс, тому з впевненістю можна сказати, що він став одним із улюблених.

selfie18 1

Кожного дня молодь робить безліч фотографій, зокрема селфі. Таке захоплення є невід’ємною складовою життя сучасної молоді. Учені довели, що людина, яка робить селфі, почуває себе трішки щасливішою і впевненою в собі. Педагогічний університет завжди йде в ногу з сьогоденням. Отже, декілька років тому, з ініціативи студентів, й було започатковано цей конкурс.

Мета конкурсу не тільки розважальна, а й психологічна. Такі спільні селфі студентів та викладачів руйнують бар’єри в спілкуванні, роблять їх ближчими один до одного. Фотографія – це завжди емоції. У цьому випадку – це позитивний настрій. Саме він створює неповторну атмосферу, яка назавжди залишиться і в спогадах, і в пам’яті телефону.

selfie18 3

Цього року взяти участь у фотобатлі виявили бажання понад 25 студентів. Умови конкурсу були дуже прості: необхідно було зробити незвичне фото з викладачем, відправити його на електронну адресу студентської ради і, головне, повідомити інформацію про себе. Той, хто правильно виконав усі умови, міг спокійно очікував на результат. Далі вже була робота справедливого журі. Цього року до комісії увійшли: голова студентської ради Борвинська Катерина, її заступник Смаглюк Катерина, заступник з інформаційного сектору, сектору захисту прав студентів та зовнішніх зв’язків Сазонов Михайло.

Оцінювання фотографії відбувалося з урахуванням трьох основних критеріїв: якість світлини, оригінальність і локація, де робилося селфі. Кожен учасник повинен був проявити свою фантазію, винахідливість, творчість. Найактивнішими зі всіх факультетів виявилися студенти факультету української філології. Деякі учасники намагалися збільшити свої шанси на перемогу і відправляли по декілька селфі. Проте велика кількість, не означає якість. Відповідно до встановлених критеріїв оцінювання перемогу здобула студентка-першокурсниця групи ХІ-18 природничого факультету Гусєва Анастасія.

selfie18 2

«Ця перемога належить не тільки мені, а й всій моїй групі ХІ-18. Разом із ними ми придумували оригінальні ідеї, фотографувались. Стимулом для участі в конкурсі була не перемога. Цей конкурс – можливість посміятися, відпочити, стати ближче до викладачів. Коли ми робили селфі, кожен викладач мав змогу самостійно обрати реквізит, який йому до вподоби. Взагалі, ми робили фото не тільки з деканом, а й з іншими викладачами. Але перемогу отримала світлина з Євтушенком Едуардом Олексійовичем. Він, насправді, дуже веселий, життєрадісний, завжди на боці студентів», – ділиться враженнями переможниця конкурсу «Селфі з преподом» Анастасія Гусева.

За свої старання, креатив і неперевершену світлину дівчина отримала подарунок – модну фоторамку. Тепер вона зможе зберігати найяскравіші світлини свого життя. А головне завжди пам’ятати, що педагогічний – це кіноплівка неповторних моментів і чудових спогадів!

6192
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31