memory day 6

14 травня 2019 року в 218 аудиторії головного корпусу відбувся традиційний захід до Дня пам’яті працівників Криворізького педагогічного. Ця подія, організована Радою ветеранів за підтримки профспілкової організації, об’єднала заслужених співробітників нашого університету.

memory day 3

Кожного року Криворізький педагогічний згадує людей, які були частиною дружньої університетської родини. Упродовж усіх років трудової діяльності вони були беззастережно віддані своїй справі. Викладачі, співробітники, колеги – це ті, хто завжди поруч; і пам’ять про тих, хто відійшов у вічність, завжди залишається з нами.

memory day 1

Цю хвилюючу мить із присутніми розділив ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко, який зазначив: «Ми завжди пам’ятали й пам’ятаємо наших ветеранів. Університет – це, насамперед, люди, які створювали його й розвивали. Ми вдячні всім: тим, хто зараз з нами в строю; тим, хто нині знаходиться на заслуженому відпочинку й тим, хто вже не з нами, але завжди залишається в наших серцях».

memory day 2

Голова Ради ветеранів університету В. О. Ківа підготував відеоматеріал про всіх, хто зробив значний внесок у процвітання нашого університету. Кожен перейнявся цими спогадами; присутні не приховували сліз. На знак вічної пам’яті ветеранів вшанували хвилиною мовчання.

memory day 4

Не можна не згадати й людину, яка понад 20 років очолювала Криворізький державний педагогічний університет – ректора, к. п. н., професора Павла Івановича Шевченка. За час його діяльності університет досяг значних успіхів, що сприяло розвитку традицій високого рівня підготовки молоді серед інших закладів вищої освіти. Червоні гвоздики на меморіальній дошці стали символом шани і поваги до видатного педагога.

memory day 5

Усі присутні отримали можливість доторкнутися до історії професійно-технічної освіти Криворіжжя, прочитавши про її події на сторінках подарованих книжок. «Мені приємно стояти  на цьому місці і в цій аудиторії.  Пригадую, коли я в 1966 році вступав до педагогічного, конкурс на одне місце становив 14 осіб. На моєму факультеті було понад 50 відмінників. Я дуже вдячний долі, що вона пов’язала моє життя з Криворізьким педагогічним університетом», – ділиться враженнями випускник Криворізького педагогічного, заступник голови Дніпропетровської обласної організації Всеукраїнської асоціації працівників профтехосвіти в місті Кривому Розі, виконавчий директор громадських організацій «Кривий Ріг – рідне місто» Віталій Олексійович Сапига.

memory day 7

Після завершення офіційної частини колеги поспілкувалися в неформальній обстановці, поласували смаколиками  із запашним чаєм і поділилися теплими спогадами про минулі роки.

7809
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30