dnipro tourism 1

Досвід криворізького туризму вже не перший рік користується значним авторитетом у регіоні. 21 серпня 2019 року на запрошення Дніпропетровської облдержадміністрації представник КДПУ увійшов до складу делегації Кривого Рогу на виїзній стратегічній сесії «Дніпропетровщина туристична».

dnipro tourism 2

Завідувач кафедри фізичної географії, краєзнавства та туризму, кандидат географічних наук, доц. В. Л. Казаков разом із заступником начальника управління економіки Криворізького міськвиконкому О. В. Павлушенко приєднався до експертів і науковців, активістів туристичного руху й держслужбовців області, які працювали над масштабним проектом – розробкою нової програми розвитку туризму на Дніпропетровщині.

dnipro tourism 3

Така подія проводилася обласною державною адміністрацією вперше. Значний акцент було зроблено саме на криворізькому туристичному досвіді: наше місто вже більше п’яти років впевнено посідає провідні позиції у царині практичної діяльності з розвитку туризму в області. Великий інтерес у фахівців туристичної сфери викликає і фірмовий криворізький кейс індустріального туризму.

dnipro tourism 4

На мальовничих землях території приватного ландшафтного парку Світлани Кульбашної у с. Військовому Солонянського району Дніпропетровської області учасники виїзної сесії обговорили питання розвитку туризму регіону на період до 2027 року. В. Л. Казаков виступив із презентацією системного підходу до стратегічного планування програми регіонального розвитку туризму.

dnipro tourism 5

За результатами виїзної сесії було створено робочу групу з укладання практично орієнтованої програми розвитку туризму в Дніпропетровській області. У складі робочої групи Кривий Ріг представлятиме В. Л. Казаков, який з 2017 року є членом Наукової ради з туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

8451
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30