studrada19 1-1

Кожного року в педагогічному відбуваються вибори до студентських рад. За результатами зацікавленого обговорення діяльності органів студентського самоврядування, після чесного й незалежного таємного голосування студенти визначаються щодо їх складу на наступний період. Прес-центр дізнавався про цьогорічне волевиявлення щодо складу факультетських активів.

studrada19 2-1

Протягом тижня, що минає, відповідно до встановленого графіку, в актовій залі громади різних факультетів обирали новий склад студентського самоврядування. Це перший етап процесу, який передує загальноуніверситетським виборам.

studrada19 3-1

Головна мета виборів – це прозоре обрання рушійної сили студентства. Для об’єктивності голосування перевибори відбуваються щорічно, що дає змогу новим обличчям проявити себе як лідерів і посередників між керівництвом університету й студентською молоддю.

studrada19 1

Процедура голосування дуже проста. Спочатку студентські ради факультетів презентують звіти про роботу протягом минулого навчального року за різними напрямками діяльності. Після цього всі присутні ознайомлюються зі складом лічильної комісії та кандидатами до студентських рад факультетів, які заздалегідь подали заяви на участь у виборах. Вибори можливі лише за присутності більш ніж 50% студентів факультету.

studrada19 2

«Студентська рада – це одна дружня родина, у якій всі розуміють одне одного та підтримують у будь-який момент. Це мозок факультету, центр ідей та найкраще місце для креативних, талановитих і активних людей», – розповідає голова студентської ради факультету іноземних мов Вікторія Шванова.

studrada19 3

Загальноуніверситетська конференція студентів КДПУ відбудеться вже 25 вересня.

Криворізький педагогічний вітає новий склад студентських рад факультетів і бажає всім продуктивної праці!

8655
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок