selfie19 1

Кожного року студенти різних факультетів із величезним задоволенням чекають на традиційний конкурс «Селфі з преподом». Кількість учасників конкурсу постійно зростає, що свідчить про популярність цього тренду.

selfie19 1

«Селфі з преподом» - це конкурс, спеціально організований студентською радою університету до Міжнародного дня студентів. Вся активна молодь педагогічного захоплено шукає креативний кадр для поповнення свого портфоліо.

selfie19 2

«Я  з другого курсу беру активну участь у фотоконкурсі й закликаю кожного долучитися до цього яскравого творчого івенту. Хоча я й не перемагав, мене це аж ніяк не засмучувало, адже сама участь - уже перемога!  По-перше, це весело, тому що покращує настрій як тобі, так і викладачам. По-друге, ти трохи більше дізнаєшся про своїх улюблених викладачів. По-третє, сам процес створення фотографії дійсно запам'ятовується, адже це неформальна взаємодія з викладачем, студентами, при цьому створюється величезна кількість ситуацій та кадрів, які залишаються з тобою на все життя!», - ділиться враженнями голова студентської ради університету Ярослав Качанов.

Умови участі надзвичайно прості: учасникам необхідно зробити яскраву світлину (дуже важливо – це повинно бути селфі!) й надіслати її на електронну скриньку ([email protected]). У своєму листі варто зазначити ПІБ, факультет і групу. Після чого очікувати на результати!

selfie19 2

Оцінювати знімки будуть представники студентської ради: голова студентської ради університету Ярослав Качанов, голова інформаційного сектору студентської ради університету Ляна Музика й заступник голови студентської ради університету з інформаційної роботи Владислав Ковтуненко.

selfie19 2

Критерії нарахування балів:

    1. Фото повинно буду цьогорічним.
    2. Фото у форматі селфі.
    3. На фото має бути як викладач(-і), так і студенти.
    4. Якість фото.
    5. Креативність.

Світлини приймаються до 8 листопада 2019 року, а вже 14 листопада на головній сцені педагогічного визначиться переможець цьогорічного студентського фотоконкурсу.

Криворізький педагогічний бажає всім успіхів і креативності!

8928
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30