mediapatriots 1

З 25 по 27 жовтня 2019 року представниця команди прес-центру приєдналася до учасників «Форуму медіапатріотів: 5 років національної свідомості». Участь у проекті дала змогу вдосконалити знання й практичні навички в медійній сфері.

mediapatriots 2

Форум проходив протягом трьох днів у Києві за підтримки Міністерства культури, молоді та спорту України. Цей захід об’єднав понад 120 осіб із різних областей країни. Його головною метою стало дослідження розвитку інформаційного простору нашої держави та формування масової свідомості українського суспільства.

mediapatriots 3

Програма містила три основні блоки: сучасний стан українських медіа, інтеграція мистецтва й засобів масової інформації, формування національної свідомості. Ці напрямки супроводжували фахівці високого рівня – заступник міністра інформаційної політики України, експерт з питань інформаційних воєн та конкурентної розвідки Дмитро Золотухін, український публіцист, письменник і журналіст, оглядач радіо «Свобода» й постійний автор аналітичних статей Віталій Портников, засновник проекту «Знай наших» Юрко Журавель та інші.

mediapatriots 1

«Програма була дуже насиченою та інтенсивною. Справа, яку ми робили, по-справжньому нас захопила, незважаючи на пізній час. Особливо мене зацікавила лекція, присвячена небезпекам кіберпростору та інструментам захисту особистих даних. Вона виявилася дуже інформативною й актуальною у наш час. Я можу сказати, що за цей період я дійсно переусвідомила деякі речі, здобула безцінний досвід і познайомилася з новими людьми», – ділиться враженнями учасниця форуму Валерія Безуглова.

mediapatriots 4

Завершальним етапом програми стала екскурсія до музею національної свідомості України. Представниця команди прес-центру отримала можливість здійснити віртуальну подорож від минулого до сьогодення. На згадку про ці часи учасники отримали посвідчення-перепустку від «Української центральної ради».

Криворізький педагогічний бажає прес-центру подальшого розвитку!

9011
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31