whatwherewhen19 1

30 жовтня 2019 року першокурсники всіх факультетів долучилися до традицій інтелектуального дозвілля студентства Криворізького педагогічного, взявши участь в улюбленому турнірі найрозумніших та найкмітливіших юнаків і дівчат – змаганнях у популярному форматі «Що? Де? Коли?».

whatwherewhen19 2

Представники факультетів наполегливо готувалися до вирішальної загальноуніверситетської битви інтелектів – кожен добре попрацював над удосконаленням власної ерудиції. І хоча команди мали лише по одній хвилині на обговорення кожної відповіді, наші ерудити блискуче впоралися з непростими, але цікавими питаннями, що підготували для них організатори турніру – студентська рада університету.

whatwherewhen19 3

Голова інформаційного сектору студради КДПУ Ляна Музика розповіла:  «Я ще з першого курсу була помічником у цій грі – «ластівкою», яка приймала відповіді команд. Нині й сама стала організатором і ведучою турніру. Дуже люблю ці змагання й із задоволенням проводжу їх для студентів, особливо для таких розумних. Було дуже приємно, коли «першачки» відповідали на дійсно непрості питання, які дивували навіть мене – досвідчену учасницю гри. З нетерпінням чекаю на загальноуніверситетський турнір, адже підготувала ще більше цікавих запитань!».

whatwherewhen19 4

Кожен учасник отримав приємний бонус від організаторів турніру, поласувавши смаколиками на загальному кава-брейку. Переможців турніру було нагороджено грамотами студентської ради.

whatwherewhen19 5

Призові місця розподілилися таким чином:

І місце – команда «48-а паралель» факультету географії, туризму та історії;

ІІ місце – команда «Грандвумен» факультету мистецтв;

ІІІ місце – команда «ABC» факультету іноземних мов.

Вітаємо переможців і бажаємо всім ще більше яскравих вражень
на шляху до нових інтелектуальних вершин!
9017
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок