skillslab311019 1

31 жовтня 2019 року в Молодіжному центрі КДПУ «#StudHub» відбувся тренінг для молоді, яка бажає побудувати успішну кар’єру й отримати реальні практичні навички професійного саморозвитку.

skillslab311019 2

Співорганізаторами тренінгу стали координатор «Careerhub» (Центр «Розвиток КСВ») Тарас Деркач та програмна асистентка з питань молоді Фонду ООН у галузі народонаселення Наталя Мартиненко. Т. Деркач наголосив: «Skills Lab – це програма для молоді, яка починає активне професійне життя, бажає спробувати щось нове, проявити себе, розкрити свої здібності. Участь у тренінгу – це можливість навчитися планувати свою  кар’єру, а також працювати в команді, знаходити оптимальні рішення для розв’язання проблемних питань». Пан Тарас розповів про особливості програми та її імплементацію в Україні, наголосив на важливості партнерської співпраці з роботодавцями, які вже кілька років надають реальну допомогу з працевлаштування й професійної адаптації молоді.

skillslab311019 3

Про важливість участі в тренінгових програмах «Skills Lab», що функціонує вже два роки й пропонує актуальні майстер-класи з набуття soft skills, елементи групової роботи, планування етапів своєї кар’єри та навчання основам фінансової грамотності повідомив І. Лисоконь, керівник Молодіжного центру КДПУ.

skillslab311019 4

Мотивуючі промови партнерів програми створили динамічну робочу атмосферу для коуч-сесії, яка завершила івент. Кожен учасник молодіжного тренінгу зрозумів важливість побудови власної професійної стратегії та отримав інформацію щодо реалізації найамбітніших планів кар’єрного зростання.

Бажаємо кожному випускнику Криворізького педагогічного вдалого втілення своїх задумів
та успіхів у професійній діяльності!
9036
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок