bowling19 1

15 листопада 2019 року у спортивно-розважальному комплексі «Юніон» відбулися традиційні змагання з боулінгу «Декан і його команда», приурочені до Міжнародного дня студентів. Команди гравців сформували представники всіх факультетів педагогічного.

bowling19 2

Перед початком довгоочікуваної гри зі словами привітання до присутніх звернулася голова первинної профспілкової організації Л. В. Бурман: «Щиро рада, що день студента в КДПУ святкують бадьоро й надзвичайно креативно. Це викликає бажання як і у нас, так і у вас – студентів, продовжувати спортивну гру в цьому дусі. Нехай переможе найсильніший! За традицією, призери будуть нагороджені приємними подарунками. Успіхів усім!».

bowling19 3

Змагання з боулінгу вже стало улюбленою частиною святкування Міжнародного дня студентів. Представники факультетів утворили команди з 6 гравців на чолі з капітанами команд – деканами. Гравці перебували в абсолютно рівних умовах: це засвідчило об’єктивність змагання.

bowling19 4

Правила гри були традиційними. Кожен учасник мав прокотити ігровий шар спортивною доріжкою, збивши максимальну кількість кеглів. Перемагала команда, яка за встановлений час (1 годину) отримувала найбільшу кількість очок. Варто зазначити, що паралельно з цим відбувалася першість за звання кращого гравця й кращої гравчині.

bowling19 5

Така взаємодія викладача зі студентами стирає межі у спілкуванні, дає можливість порозумітися й відпочити, а також по-справжньому гуртує. Крім цього, група підтримки дійсно стимулює до перемоги. Хтось вигадував креативні гасла, малював символічні плакати, а хтось додавав енергії повітряними кульками – усе для того, щоб подарувати своїй команді віру в перемогу.

bowling19 6

У боулінгу, як і в будь-якій грі, є свої переможці. За результатами ігор, які відбувалися у два етапи, призові місця отримали команди:

bowling19 7

І місце – фізико-математичний факультет;

bowling19 8

ІІ місце – факультет дошкільної і технологічної освіти;

bowling19 9

ІІІ місце – психолого-педагогічний факультет.

bowling19 10

Краща група підтримки – факультет іноземних мов.

bowling19 11

Кращий гравець – студент психолого-педагогічного факультету Олександр Черненко.

bowling19 12

Краща гравчиня – студентка факультету дошкільної і технологічної освіти Діана Войтович.

bowling19 13

Сьогоднішня гра була справді безкомпромісною: кожен максимально проявив свої здібності. Не важливо, хто переміг, а хто поступився суперникам, адже учасники отримали набагато більше, ніж виграш – щиру підтримку, яскраві емоції та чудово проведений час разом зі своїми викладачами.

«Якщо чесно, то я просто у захваті від гри в боулінг. Стільки емоцій я вже давно не отримувала: ми й співали пісні, й підтримували команди, й демонстрували власну майстерність. Все було на найвищому рівні. Дякуємо адміністрації педагогічного», – ділиться враженнями Вікторія Сімонова.

bowling19 14

Криворізький педагогічний вітає всіх із Міжнародним днем студентів
й бажає успіхів у подальшому навчанні!

9226
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок