urbanhackathon 1

15-16 листопада 2019 року представники кафедри фізичної географії, краєзнавства та туризму КДПУ взяли участь в Урбаністичному хакатоні. На порядку денному фестивалю стояло актуальне для великого індустріального міста питання: що робити із закритими промисловими об'єктами та як перетворити їх на нові елементи міського середовища.

urbanhackathon 2

Під час обговорення в межах тематичних лекційних блоків роботи було розглянуто проблеми територіального планування, можливості для ревіталізації та інші важливі питання сучасної урбаністики. Завідувач кафедри, к. геогр. н., доц. В. Л. Казаков, к. геогр. н., доц. В. С. Пацюк, к. геогр. н., доц. І. О. Остапчук, аспірантка кафедри О. Петрова й магістрантки І курсу Ірина Ярошенко й Світлана Герасимова приєдналися до командної роботи експертів галузі, щоб поділитися новими ідеями для нашого міста й втілити їх у авторському проекті.

urbanhackathon 3

Науковці розробили план ревіталізації відомого об'єкта криворізького промислового ландшафту - непрацюючої шахти "Артем-2". На базі шахти пропонується створити музей та тематичні атракціони, приміщення для коворкінгу й майданчики для проведення різнопланових заходів, фудкорт, фотостудію та спортивні локації.

urbanhackathon 4

Представники Криворізького педагогічного взяли активну участь у груповій роботі за системою опрацювання проблеми «Open Space» і обмінялися з колегами ідеями щодо створення нових урбаністичних проектів. В. С. Пацюк приєдналася до робочої групи з питань Бурщицького відвалу; С. Герасимова долучилася до обговорення ревіталізації шахти «Вентиляційна-3». За результатами участі в урбаністичному хакатоні триває підготовка кваліфікаційних робіт з відповідних тем.

Криворізький педагогічний бажає успішної реалізації
нових актуальних проектів для нашого міста!
9292
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30