logo90

До 90-ї річниці заснування Криворізького державного педагогічного університету ректорат і первинна профспілкова організація оголошують дизайнерський конкурс на кращий логотип «КДПУ – 90», який проводиться в період з 14 листопада 2019 року по 10 січня 2020 року й має на меті розробку проекту логотипу для використання у період підготовки та проведення урочистостей з нагоди 90-річчя заснування університету.

До участі в конкурсі запрошуються здобувачі вищої освіти та працівники КДПУ, які мають подати самостійно виконаний, оригінальний проект логотипу. Один автор може надати будь-яку кількість варіантів проекту; допускаються логотипи, виконані колективом авторів.

Новий логотип університету повинен містити напис «КДПУ - 90»; він має образно розкрити концепцію іміджу Криворізького педагогічного шляхом зрозумілого, виразного й оригінального втілення авторського задуму засобами графічного дизайн-проектування. Ескіз логотипу має враховувати можливості його подальшого втілення в різних техніках і матеріалах. Не допускається включення в проект логотипу зображень емблем (або їх фрагментів) вже проведених заходів або емблем інших організацій.

Проекти приймаються до 15.00 31 грудня 2019 року. Обговорення проектів та ухвалення рішення конкурсної комісії відбудеться в період до 10 січня 2020 року. Детальніше про порядок проведення конкурсу, вимоги й критерії оцінювання проектів – в офіційному Положенні.

Запрошуємо креативних представників університетської громади та студентство
до участі у створенні оновленої символіки Криворізького педагогічного!
9317
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок