ball19 4

21 листопада 2019 року в м. Дніпрі відбувся обласний благодійний студентський бал. Юнаки та дівчата восьми закладів вищої освіти Дніпропетровщини взяли участь у яскравому молодіжному дійстві у стилі 90-х. За підсумками фестивалю команда КДПУ виборола Гран-Прі.

Суперниками представників Криворізького педагогічного стали студенти Дніпровського національного університету, Дніпропетровського коледжу радіоелектроніки, Придніпровської державної академії будівництва та архітектури, Дніпропетровської медичної академії, Дніпровської політехніки, Українського державного хіміко-технологічного університету та Університету митної справи та фінансів.

ball19 2

Цьогорічний формат заходу передбачав участь у танцювальному батлі. Традиційний вальс та наймодніші танці дев'яностих змінювали влучні й кумедні пародії на музичні кліпи останньої декади минулого сторіччя. Студент природничого факультету Ярослав Качанов і студентка факультету дошкільної і технологічної освіти Анастасія Соколова підготували оригінальний виступ у спортивному стилі й здобули приголомшливу перемогу: їх було обрано Королем і Королевою балу.

ball19 1

Голова студентської ради КДПУ Я. Качанов розповідає: «Це результат роботи всієї команди, тих, хто в нас вірив, підтримував та мотивував. Ми готувалися два місяці, за які пережили багатенько веселих і памятних моментів. Це був неймовірний драйв! Іноді здається, що все це сон. За девятирічну історію Студентського Балу вперше таке сталося, що Кривий Ріг здобув усі перемоги, УСІ! Я вдячний університету, який дає можливість розвиватися творчо, та за таку круту команду! Хочу побажати всім брати участь у таких заходах, адже це згуртовує студентів різних факультетів, університетів, міст, мотивує розвиватися, дарує неймовірні моменти життя та незабутні враження».

ball19 5

Благодійний бал – це не тільки веселощі, а й добрі справи. Кошти, зібрані учасниками заходу були передані до Центру матері та дитини ім. проф. М. В. Руднєва (м. Дніпро).

Вітаємо наших королів балу та зичимо нових неймовірних вражень
і яскравих перемог!

9363
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31