proyav19 1

24-27 листопада 2019 року на базі Молодіжного центру КДПУ відбувалася VI осіння сесія Школи молодіжного лідерства «ПроЯв» «Я – Бренд!». Чотириденний інтенсив мав на меті допомогти молоді з різних міст України набути навичок самопрезентації.

proyav19 2

Традиційними організаторами цього заходу є первинна профспілкова організація КДПУ на чолі з к. пед. н., доц. Л. В. Бурман і студентська рада. Тема цьогорічної Школи молодіжного лідерства – «Я – Бренд!».

proyav19 3

Програма осіннього циклу була надзвичайно насиченою та ґрунтовною. Кожен день мав певне спрямування: учасники багато дізналися одне про одного, розширили своє уявлення про сторітелінг, попрактикувалися у візуалізації персонального бренду, розкрили особливості ведення власного блогу, отримали можливість знайти місце НR у формуванні «Я-бренду» тощо.

proyav19 4

Школа молодіжного лідерства «ПроЯв» – це не тільки навчання, а й різноманітні веселощі.

proyav19 5

У межах осінньої лінійки майбутні лідери взяли участь у низці активностей: екскурсії «Кривий Ріг індустріальний як місто-бренд» на чолі з зав. кафедри фізичної географії, краєзнавства та туризму, к. геогр. н., доц. Володимиром Казаковим, прогулянці історичним центром міста разом із головою студентської ради Ярославом Качановим, грі в боулінг з елементами командоутворювання, неформальному спілкуванні.

proyav19 6

Такі форми діяльності створили умови, за яких учасники отримали нагоду відчути справжній командний дух і оволодіти лідерськими якостями.

proyav19 7

Родзинкою цього заходу стали зустрічі з непересічними особистостями, дотичними до створення й розвитку брендів.

proyav19 8

Цікаві лекції, яскрава подача матеріалу, успіх у власній діяльності – це те, що об’єднує режисерку інклюзивного проекту «Краще разом», волонтерку Євгенію Морозову-Попову, засновницю та головну редакторку журналу «VGORODE» Юлію Миронову, гастроблогерку Вікторію Бордій та інших. Під час презентації учасники проявляли неабияку активність: ставили запитання, обмінювалися думками й досвідом.

proyav19 9

Тренінг, безперечно, мав позитивний результат. Про це свідчать коментарі учасників:

  • «Мрії здійснюються! «ПроЯв» подарував можливість зустрітися та поспілкуватися особисто з людьми, які надихають і які є прикладом», – підкреслила Анастасія Віннійчук, студентка факультету географії, туризму та історії.
  • «Мені було дуже приємно познайомитися з активними лідерами й спікерами нашого міста. Я хочу подякувати учасникам і організаторам за отримані знання та досвід», – поділився Богдан Грищук, студент факультету географії, туризму та історії.

proyav19 10

Після завершення навчального інтенсиву молодь отримала сертифікати про участь. Відтепер вони зможуть з легкістю застосовувати отримані знання на практиці й успішно реалізовувати їх під час презентації власних брендів.

proyav19 1

Криворізький педагогічний вітає всіх, хто долучився до роботи
Школи молодіжного лідерства й бажає незабутніх вражень від нового досвіду особистого успіху!

9416
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30