videocontest 1

Молодь Криворізького педагогічного – це чесні, амбітні та ініціативні люди, яким не байдужі соціальні проблеми країни. Усвідомивши свою громадянську відповідальність, студенти взяли участь у IІI Відкритому всеукраїнському студентсько-учнівському конкурсі соціальних відеопроектів «Чесність починається з тебе».

videocontest 2

Конкурси такого масштабу дозволяють привернути увагу до гострих соціальних проблем, з якими не один рік стикаються здобувачі освіти під час свого академічного життя. Якість освіти починається з доброчесності й усунення таких негативних чинників, як списування, плагіат, хабарництво, кумівство, використання службового становища для особистих цілей тощо.

videocontest 3

Взяти участь у цьому проекті отримали можливість здобувачі середньої, вищої та професійно-технічної освіти. Кожен із них може позмагатися за перемогу у трьох номінаціях: «Навчайся гідно та відповідально», «Зарядись проти корупції», «Приз глядацьких симпатій».

videocontest 4

Команда Криворізького педагогічного зняла відеоролик на тему «Зарядись проти корупції» під назвою «Ти те, що ти робиш!», над яким продуктивно попрацювала творча група у складі керівника й сценариста проекту Ярослава Качанова, акторів Владислава Ковтуненка й Анастасії Вінійчук, режисера Світлани Ізвєкової, оператора й монтажера Михайла Сазонова, помічника оператора Альони Рудої, художника Ганни Градової й декоратора Юлії Пуц.

«Часто ми не помічаємо, що наші дії спотворюють нас зсередини. Кожна дія, кожне слово залишають свій відбиток у нашому житті. Тому дійте свідомо! Ваш вибір зараз – це ставлення до Вас у майбутньому», – наголошує керівник проекту Ярослав Качанов.

videocontest 5

Оголошення результатів конкурсу, зокрема визначення переможців у номінації «Приз глядацьких симпатій», відбудеться 17 грудня 2019 року. Імена переможців буде опубліковано на офіційному сайті організатора конкурсу за адресою www.saiup.org.ua 18 грудня 2019 року.

Криворізький педагогічний бажає успіхів нашим конкурсантам!

9571
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30