bethlehem 4

19 грудня 2019 року перед початком чергового засідання Вченої ради КДПУ в нашому університеті відбулася непересічна святкова подія: за участі місцевого осередку Національної скаутської організації України «Пласт» та за сприяння студентського клубу КДПУ було проведено церемонію урочистої передачі Вифлеємського вогню громаді Криворізького педагогічного.

bethlehem 1

Поширення Вифлеємського вогню по всій території нашої держави стало доброю традицією пластунів української скаутської організації. Цей незгасний Вогонь прибув до Криворізького педагогічного у День святого Миколая, щоб зігріти кожне серце теплом світлих різдвяних свят.

bethlehem 5

Ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко привітав гостей університету й подякував криворізьким пластунам за нагоду долучитися до чудової святкової традиції.

bethlehem 2

«Кафедра історії України та правознавства в особі старшого викладача, к. і. н. Р. П. Шляхтича вже декілька років співпрацює з місцевим осередком «Пласту». У майбутньому плануємо залучати до цієї просвітницької роботи й наших магістрантів. Саме під час спілкування з керівницею криворізької пластової організації, пані Наталею Сільтєєвою, виникла ідея церемонії передачі Вифлеємського вогню викладачам і студентам КДПУ. Урочисту подію було вирішено провести на загальноуніверситетському рівні», – розповіла завідувач кафедри історії України та правознавства, к. і. н., доц. Н. А. Печеніна.

bethlehem 3

Громада КДПУ однією з перших у Кривому Розі отримала часточку різдвяного Вогню миру, любові та добра.

Щиро дякуємо міському осередку «Пласту»
за неповторний настрій улюбленого зимового свята!
 

Більше фото в галереї

9672
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31