happy paw 1

Криворізький педагогічний сприяє гуманізації не тільки міжособистісних стосунків, а й ставлення до друзів наших менших. Протягом тижня небайдужі долучалися до університетської еко-акції «Щаслива лапка».

happy paw 1

Студентська рада університету – це об’єднання відповідальних і свідомих людей, які постійно беруть активну участь у волонтерській діяльності. Дізнавшись про спосіб життя безпритульних тварин, молодь вирішила організувати екологічну акцію.

happy paw 2

Головна мета активістського руху – привернути увагу до цієї проблеми й спільними зусиллями закупити корм для маленьких бешкетників. Що для цього було необхідно? Все просто – принести непотрібну макулатуру або безпечні смаколики, які не викликають алергічних реакцій.

happy paw 1

Наша громада виявилася толерантною і людяною: з кожним днем акція набирала обертів. Було зібрано майже 30 кілограм корму для котів і собак, понад 370 кілограмів макулатури й 1000 гривень на додаткові потреби пухнастих.

happy paw 3

Всі кошти й ласощі, зібрані під час акції КДПУ, надійшли до котодому «Бест Френд» – території адопції тварин у Кривому Розі. На вихідних молодь студентської ради особисто завітала до котиків і песиків аби передати для них подарунки. Щирі погляди, веселе виляння хвостиків, лагідне муркотіння – все це засвідчило безмежну вдячність і любов задоволених тваринок.

Криворізький педагогічний нагадує – добрі справи доступні кожному!

9702
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок