training 271219 2

22 грудня 2019 року представник Криворізького педагогічного взяв участь у третьому дні чотириденного семінару Всеукраїнської асоціації гідів. На семінарі йшлося про вдосконалення якості екскурсійних послуг та ефективну взаємодію між гравцями столичного екскурсійного ринку.

«Як член Всеукраїнської асоціації гідів, поділився з київськими колегами досвідом створення і проведення екскурсій в галузі промислового туризму, особливостями підготовки гідів для цієї галузі, розповів про те, як це робиться у Кривому Розі. Вдячний за запрошення Яніні Гавриловій – голові правління Асоціації», - підкреслив зав. кафедри фізичної географії, краєзнавства та туризму, к. геогр. н., доц. В. Л. Казаков.

training 271219 3

Протягом семінару було зроблено огляд сучасних тенденцій європейського туризму та досвіду міжрегіональної та міжнародної співпраці туристичних гідів, розглянуто вимоги до цієї професії. Під час тренінгів у межах семінару учасники дізналися, як підготувати якісну й сучасну екскурсійну розповідь і долучилися до тонкощів інтерпретації культурної та природної спадщини. Фахівці обговорили можливості співпраці гравців ринку екскурсійних послуг і питання безпеки туристів у місті, отримали юридичні поради та дізналися про позитивний досвід і проблеми співпраці гідів з іншими суб’єктами туристичної діяльності.

training 271219 1

Активна співпраця університетської науки з сучасною практикою туристичної діяльності триває: досвід представника Криворізького педагогічного став цінним доповненням програми семінару Всеукраїнської асоціації гідів. Дякуємо колегам за можливість долучитися до відкритої розмови про актуальні питання перспективної галузі!

9753
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок