Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Психолого-педагогічний факультет

Виставка до конференції 2Шановні здобувачі вищої освіти!

У Криворізькому державному педагогічному університеті функціонує бібліотека, яка надає онлайн-послуги, адмініструє електронні каталоги та репозитарій університету, забезпечує зберігання наявних фонів, проводить тематичні віртуальні виставки, випускає інформаційні бюлетені, укладає бібліографічні покажчики тощо. Детальніше про бібліотеку універистету.

Серед основних завдань бібліотеки є створення та адміністрування електронних баз даних, організація та ведення довідниково-бібіліографічного апарату з використання інформаційних технологій, а також розширення номенклатури бібліотечно-інформаційних послуг. Саме тому бібліотека університету адмініструє репозитарій університету та електронний каталог. Також бібліотека університету надає онлайн-послуги: отримання класифікаційного індексу за системою УДК; перевірка правильності оформлення бібліографічного спискувіртуальна бібліографічна довідка; електронна доставка документів.

Наша кафедра активно взаємодіє з університетською бібліотекою, і тому ми радимо студентам використовувати наявні ресурси, адже там можна знайти корисні матеріали, посилання, нотатки для написання наукових та науково-методичних праць, підготовки до навчального процесу, інформацію для написання доповідей та участі у наукових або науково-предметних конференціях тощо.

Забезпечення навчальними підручниками, посібниками, додатковою та іншою навчальною літературою (спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки, ОПП "Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю", магістратура)

Англомовні журнали у відкритому доступі для студентів-магістрів спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки, ОПП "Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю". 

16425
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30