Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Психолого-педагогічний факультет

o 1el4uvu4u12ev1s5l7521g7613ih1k th lnd xxШановні здобувачі вищої освіти!

На виконання п. 15 статті 62 Закону України «Про вищу освіту» (2017), відповідно до п. 3.4 Положення про освітні програми у Криворізькому державному педагогічному університеті і з урахуванням положень Порядку формування груп для вивчення вибіркових дисциплін Криворізького державного педагогічного університету та задля реалізації вашого права на вибір навчальних дисциплін у межах передбачених відповідною освітньою програмою та навчальним планом рекомендуємо Вам ознайомитись із переліком та порядком обрання вибіркових дисциплін на навчальний рік.

Здобувачі вищої освіти освітнього ступеня бакалавр здійснюють вибір навчальних вибіркових дисциплін за допомогою особистих кабінетів на платформі MOODLE. Обрання дисциплін відбувається у другому семестрі навчального року, на наступний навчальний рік, із запропонованого загальноуніверситетського переліку дисциплін вільного вибору після ознайомлення із силабусами. Ознайомитись із переліком вибіркових дисциплін ОС бакалавр можна за посиланням.

Здобувачі вищої освіти освітнього ступеня магістр реалізують своє право на вибіркові дисципліни під час вступу до магістратури. Після виконання умов для вступу до магістратури, під час подання оригіналів документів, кожна особа отримує від технічного секретаря приймальної комісії спеціальну анкету у двох екземплярах. В анкеті пропонується із наведеного списку обрати дисципліни для вивчення, на магістратурі, у І та ІІ семестрах поставивши відповідні позначки та особистий підпис.  Ознайомитись із переліком вибіркових дисциплін ОС магістр можна за посиланням.

Шановні здобувачі вищої освіти акцентуємо увагу, що обрані Вами вибіркові дисципліни включаються до індивідуального навчального плану і є обов’язковими для вивчення.

 

16432
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша