Кафедра української мови
Факультет Української філології

 День ВД 21.04.18 9

Ти лиш храм збудуй, а люди в нього прийдуть

Ліна Костенко

21 квітня 2018 року у Криворізькому державному педагогічному університеті відбувся День майбутнього студента.

Крім традиційної зустрічі з керівництвом університету, деканами факультетів і провідними викладачами, в цей день усі гості мали змогу «пройтися» різними маршрутами спеціальностей, які можна обрати у КДПУ.

Вир цікавих вражень підхопив гостей ще в холі головного корпусу, адже там були продемонстровані досягнення студентів факультету мистецтв.

Після урочистого привітання абітурієнтів, яке відбулося в актовій залі, у 312 аудиторії їх чекали викладачі факультету української філології та факультету іноземних мов.

На заході були присутні викладачі кафедри української мови: З. П. Бакум, Н. А. Березовська-Савчук, Т. І. Вавринюк, Г. Г. Демиденко, К. А. Качайло, Н. М. Малюга, Т. М. Мішеніна, Н. М. Шарманова, а також кафедри української і світової літератур: Н. Г. Мельник, С. І. Ковпік, Н. Є. Коломієць.

День ВД 21.04.18 4

Зі вступним словом до учнів криворізьких шкіл звернулася заступник декана факультету української філології, доцент кафедри української мови Т. І. Вавринюк.

День ВД 21.04.18 3

 

Тетяна Іванівна привітала гостей із цим чудовим весняним днем, коли вони можуть ознайомитися з тими можливостями у виборі майбутньої професії, які їм пропонує Криворізький педагогічний університет і факультет української філології. Задля візуального ознайомлення з факультетом, його спеціальностями заступник декана запропонувала переглянути відео-презентацію.

День ВД 21.04.18 7

Із філософськими думками про життя, вибір професії і життєвий вибір загалом звернулася до присутніх доцент кафедри української мови Н. М. Малюга. Наталія Миколаївна побажала майбутнім студентам успіхів у виборі життєвих орієнтирів, зауваживши, що людина має знати кілька мов, адже скільки мов вона знає, стільки разів вона може називатися людиною. І, звичайно, запросила вступати на факультет української філології.

День ВД 21.04.18 6

Наприкінці проф. Т. М. Мішеніна й доц. К. А. Качайло провели з учнями мовну вікторину «Космос українського слова», яку цьогорічні штудіювальники ЗНО сприйняли на ура й досить жваво відповідали на питання.

День ВД 21.04.18 10

День ВД 21.04.18 1

Кафедра української мови бажає майбутнім абітурієнтам сили для навчання, успішного складання зовнішнього оцінювання, успіхів, міцного здоров’я і гарного настрою.

День ВД 21.04.18 5

Запрошуємо приєднатися до нашої великої філологічної родини, ставши в майбутньому студентом факультету української філології.

я люблю слово

4694
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша