img5

28 листопада 2023 року відбулося підписання договору про співпрацю Криворізького педагогічного з компанією-лідером ІТ-галузі в Україні – ЕРАМ. Подробиці дізнавався прес-центр.

img10

На початку липня відбулась онлайн-зустріч, на якій представники кафедри інформатики та прикладної математики висловили зацікавленість у співпраці з EPAM у сфері вдосконалення освітніх програм, підвищення кваліфікації викладачів, навчальної та виробничої практик студентів ОП «Інформатика. Програмування» та працевлаштування випускників.

img16

Після насиченого дистанційного спілкування команда фахівців освітнього напрямку ЕРАМ Україна завітала до стін нашої Альма-матер задля офіційного укладання договору про співпрацю.

img19

Партнерство з компанією EPAM відкриває багато можливостей для підвищення рівня підготовки молодих і перспективних фахівців, які отримують якісну освіту у сфері сучасних інформаційних технологій.

img22

Це можливість долучатися до освітніх програм у межах EPAM University, проводити спільні просвітницькі заходи, залучати ІТ-фахівців компанії до освітнього процесу, розширювати можливості дуальної та неформальної освіти, забезпечувати проходження практики студентів, підвищення кваліфікації викладачів, інтенсифікувати науково-дослідницьку діяльність у сфері сучасних інформаційних технологій, зміцнювати матеріальну базу та брати участь у низці інших ініціатив.

img25

Перший захід у межах цієї співпраці відбувся в той же день. Фахівці ІТ-компанії підготували змістовну презентацію для здобувачів освіти й науково-педагогічних працівників КДПУ.

img28

Учасники цього заходу мали можливість прослухати доповіді про ЕРАМ і використання штучного інтелекту в навчанні (від керівника освітніх навчальних програм Івана Міхєєва); пошук роботи в LinkedIn (від експерта з освітніх програм Єгора Божка) та розвінчання міфів про ІТ-галузь (від старшого інженера Нікіти Шевціва). Кожен отримав новий досвід і збагатив своє бачення розвитку ІТ-сфери в Україні. Здобувачі освіти проявили неабиякий інтерес до лекцій фахівців – вони висловлювали власні думки та активно ставили запитання спікерам.

Дякуємо ІТ-компанії ЕРАМ і сподіваємося на плідну співпрацю!

Більше фото в галереї

23954
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31