Кафедра інформатики та прикладної математики
Фізико-математичний факультет

15 березня 2019 року відбулись останні заняття та підведення підсумків курсів підвищення кваліфікації вчителів інформатики, які за пілотним проектом замість написання кваліфікаційної роботи проходили тестування в системі управління електронними навчальними курсами КДПУ. Питання тесту містили матеріал щодо змісту складових предметної, психологічної, загальнопедагогічної компетентностей вчителя  та  нововведень у сучасний освітній процес.

кпк1

 

Звісно ж, що найкраще про доцільність такої заміни розкажуть самі учасники, отож, серед рекомендацій щодо форми та змісту проведення підсумкового контролю найбільш поширені варіанти відповідей учителів - диференціація завдань за рівнем складності, за типами питань, долучення питань щодо перевірки рівня сформованості компетентності з іноземної мови та продовження даного проекту.

Що ж до результативності такої форми контролю - коротко зазначимо - 100 %  вчителів інформатики успішно склали тест. Отож, вітаємо перших учасників проекту із вдалим його завершенням і чекаємо наступних!

кпк3

 Матеріал підготувала доцент кафедри інформатики та прикладної математики Мінтій Ірина Сергіївна.

7187
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша