Кафедра математики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

Кафедра готує майбутніх учителів трудового навчання та технологій зі спеціальності 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології), фахівців у галузі обслуговування населення зі спеціальності 015 Професійна освіта (Сфера обслуговування) та фахівців у галузі технологій легкої промисловості зі спеціальності 015 Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості). Викладачі кафедри працюють на платформі MOODLE та ZOOM.

Цікавими є захисти проектів з дисципліни «Теорія і методика проектної діяльності» 1 курс магістратури, викладач д.п.н., проф. Савченко Л.О. Магістрантами підготовлено та захищено проекти:

World

Faculty

  • «Тобі до нас!» профорієнтаційний плакат (Драгіна Наталя)

Профреклама спеціальності

У рамках підготовки до Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю КДПУ студентами підготовлено цікаві статті та тези, а також розроблені сертифікати до проведення (після закінчення карантину) FASHION батлу.

Certificate1Certificate2

Студенти 4 курсу здивували розробкою проектів: «Конфлікт. АРТ – терапевтичні вправи» (Крючкова Світлана), «Методика технологічної освіти в системі «учитель-учень. Відповіді на питання» (Цвєтова Аліна), «Конфлікти у школі та їх розв’язання» (Коваленко Юлія).

Студенти 2 курсу з курсу «Загальна педагогіка» підійшли оригінально до виконання завдань: розробили кросворд на тему: «Педагогічна думка та шкільна справа періоду Київської Русі», «Виховні ідеали української козацької педагогіки». Підготували есе «Мої роздуми: Яке значення має суспільно-просвітницька діяльність Лесі Українки та І.Я .Франка для розвитку української системи освіти та шкільної справи?». Проаналізували основні тези видатних науковців та їхнє бачення на роль біологічного фактору в становленні та розвитку особистості дитини, тощо.

 

11324
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30