Кафедра математики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

В період дистанційного навчання з дисциплін професійного спрямування студенти вивчають не лише теоретичний матеріал, а й виконують практичні роботи.

Так, з курсу «Організація ресторанного господарства» студентами 3 курсу гр. ТУР-17 виконані цікаві практичні роботи з теми «Організація форм обслуговування іноземних туристів». Слід відмітити ґрунтовні дослідження таких студентів:

  • Гуда Андрій «Сучасна кухня Африканського континенту. Характерні особливості та асортимент страв у різних країнах (арабська та африканська кухні)».

              Гуда              Гуда 2               

  • Андруневчина Тетяна «Особливості та традиційні страви кухні Австрії».
  • Волощук Сергій «Особливості та традиційні страви кухні Австрії».
  • Дадашева Дарья «Особливості та традиційні страви північноамериканської кухні (США, Мексика та Канада)».
  • Куксенко Юлія «Особливості та традиційні страви італійської кухні» та ін.

Також студенти виконують практичні роботи відповідно до Методичних рекомендацій з курсу.

З курсу «Технологія організації готельного та ресторанного господарства» студенти 3 курсу гр. ПСО-18 виконують дослідницькі завдання, наприклад студентам необхідно проаналізувати заклади громадського харчування обраного району міста Кривий Ріг. Бадегою Анною проаналізовано Металургійний район нашого міста.

                Заклади      Бадега

З курсу «Технології продукції ресторанного господарства» студенти групи ПСО-18 розробили презентації на такі теми «Технологія приготування страв з морепродуктів» (Собко Тетяна), «Приготування напівфабрикатів для соусів» (Мартинова Дар’я), «Значення соусів у харчуванні людини. Їх класифікація» (Бадега Анна), «Технологія приготування страв з яєць» (Кошеленко Олександр).

                  Соусы      страви з яєць

11347
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30