мелодія кохання КДПУ

13-14 лютого 2017 року у Криворізькому державному педагогічному університеті відбудеться II відкритий Всеукраїнський фестиваль-конкурс естрадних співаків «Мелодія кохання». На 9 годину 13 лютого заплановано конкурсний відбір учасників пісенного свята. А вже 14 лютого о 14 годині в актовій залі головного корпусу до Дня закоханих відбудеться гала-концерт.

Конкурс проводиться на базі Криворізького педагогічного вже шостий рік поспіль. Проте статус всеукраїнського конкурсу-фестивалю захід отримав у 2015 році. Тому серед конкурсантів є і професіонали, і аматори різного віку. Крім студентів нашого університету, заявку на участь у фестивалі вже надіслали  сольні виконавці та колективи з Дніпра, Києва, Харкова. Прийом заявок триває ще 2 дні, до 9.02.

Фестиваль-конкурс естрадних співаків «Мелодія кохання» орієнтований на залучення молоді до участі в національно-культурному відродженні України. Учасники виконують кращі твори національного та світового естрадного мистецтва, долучаюсь до активного культурного  життя країни та рідного міста.

Оцінювання виступів конкурсантів здійснює професійне журі. До його входить Заслужена артистка України Інеш (Інеш Кдирова), композитор, Заслужений діяч мистецтв України Олександр Мирошниченко, естрадна співачка, випускниця КДПУ та уродженка нашого міста Маша Гойя. Серед журі також викладачі університету, керівники 3-х народних колективів, що відомі у нашому місті та за межами України, зокрема Наталя Овчаренко (керівник народної студії академічного вокалу), Маргарита Вікторова (керівник народної естрадної студії «Модерн»), Людмила Косяк (керівник народної студії української пісні «Оберіг»).

Відповідно до рішення журі, за результатами кожного конкурсного дня, визначаються учасники гала-концерту. Оголошення переможців відбувається після завершення виступів учасників кожної номінації (сольний та ансамблевий спів).

Запрошуємо приєднатися студентів, викладачів, працівників університету та мешканців міста до свята музики і кохання, що відбудеться на головній сцені провідного вишу міста. Відсвяткуємо День закоханих разом із Криворізьким педагогічним!

1135
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок