6 червня 2017 року о 10.00 в актовій залі гуманітарного корпусу на базі психолого-педагогічного факультету Криворізького державного педагогічного університету (вул. Героїв АТО, 79А) вперше відбудеться методичний семінар «Особливості навчання математики за навчально-методичним комплектом С.О. Скворцової, О.В. Онопрієнко».

У семінарі візьмуть участь запрошені КЗ «Інноваційно-методичний центр» понад 100 кращих учителів початкової школи з усіх районів міста, а також кращі студенти 1-5 курсів університету спеціальності «Початкова освіта».

Формат семінару передбачає:

  1. Презентацію навчального комплекту «Математика» для учнів 1-4 класів та його демо-версії.
  2. Цікаву дискусію з питань математичної освіти.

Семінар відбудеться за підтримки видавництва «Ранок», яке презентуватиме свою продукцію, зокрема і для учнів початкової школи. До семінару можуть долитися всі, хто цікавиться формуванням математичної освіти.

Для довідки. Скворцова Світлана Олексіївна, доктор педагогічних наук, член-кореспондент НАПН України, професор, завідувач кафедри математики і методики початкового навчання Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д. Ушинського, співавтор Державного стандарту початкової освіти в галузі «Математика» та навчальної програми з математики для 1–4 класів, співавтор підручників-переможців Всеукраїнського конкурсу.


 

2041
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок