6 вересня 2017 року об 11.00 у головному корпусі (просп. Гагарина 54) відбудеться визначна подія: урочисте відкриття Молодіжного центру Криворізького державного педагогічного університету. Нове структурне утворення є унікальним для нашого міста майданчиком, покликаним стати осередком громадської діяльності не тільки студентів університету, а й широких верств молоді Криворіжжя.

Молодіжний центр університету починає свою діяльність з реалізації проекту #StudHub (автор — студент факультету географії, туризму та історії КДПУ Ілля Лисоконь) за соціальною програмою “Місто нашими руками” Групи Метінвест і за підтримки Німецького товариства з міжнародного співробітництва (GIZ). Новий осередок університету орієнтовано на потреби та смаки сучасних молодих людей, які займають активну життєву позицію і впевнено дивляться у майбутнє.

У програмі урочистого відкриття Молодіжного центру - відкрита прес-конференція за участі гостей та організацій-партнерів, урочистий концерт та екскурсія-презентація для всіх бажаючих.

На захід запрошуються представники ЗМІ та громадськості міста.


 

2310
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок