29 вересня 2017 року о 9.30 на базі бібліотеки Криворізького державного педагогічного університету відбудеться VІ науково-практична конференція бібліотечних фахівців міста.

Основна тема заходу – обговорення традиційних та інноваційних форм культурно-просвітницької діяльності сучасної бібліотеки. На конференції заплановано розгляд питань:

- організації виховання студентської молоді як складової культурно-просвітницької роботи бібліотеки ВНЗ;

- створення та популяризації буктрейлерів як сучасного компоненту діяльності бібліотеки.

У рамках конференції відбудеться зустріч зі знаним криворізьким краєзнавцем Ігорем Рукавіциним – автором багатьох книг, присвячених історії нашого міста. Експонуватиметься виставка ретрофотографій видатного геолога, викладача, інженера Едуарда Фукса, який працював у криворізьких шахтах на початку минулого століття.

На конференцію запрошено відому криворізьку журналістку інтернет-видання «Експерт-КР» Ольгу Гончар-Хвостову, яка розповість про роль книг у сучасному суспільстві.

У роботі конференції візьмуть участь працівники бібліотек навчальних закладів м. Кривого Рогу.  Для учасників конференції відбудеться святковий концерт.

Запрошуємо представників ЗМІ та громадськості долучитися до святкування Всеукраїнського Дня бібліотек та більше дізнатися про історію нашого міста!


 

2493
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок