10 жовтня о 13.00 на базі КДПУ (за адресою: вул. Героїв АТО, 79/ б, актова зала гуманітарного корпусу) відбудеться унікальна подія – Всеукраїнський молодіжний форум «Університет для молоді – активна молодь для розвитку університету».

Метою Форуму є об’єднання молодих і небайдужих людей: керівників та членів молодіжних, зокрема і студентських, організацій різного рівня задля обміну знаннями і досвідом у сфері молодіжного лідерства, молодіжної роботи; координація зусиль молодіжних представників з різних регіонів України із цих питань; формування в молоді мотивації до активної участі в житті свого університету, міста, країни, зміни їх на краще.

Форум організований на виконання проекту «Імідж університету як результат формування його соціального капіталу», що його в рамках Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України реалізує Криворізький державний педагогічний університет за підтримки Британської Ради в Україні.

Центральною подією Форуму є панельна дискусія, мета якої – сприяти самоідентифікації молодих людей як агентів суспільних змін; визначення конкретних індивідуальних та колективних траєкторій назустріч змінам.

Серед учасників Форуму: Ярема Олександр – заступник Міністра молоді та спорту України (у форматі скап-конференції), Андрєєв Микита – заступник голови Секретаріату Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО), голова Молодіжної антикорупційної агенції, заступник Голови Громадської ради при МОН України (2016 р.) та інші не менш цікаві особистості.

Зміни починаються з кожного із нас! 


 

2639
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок