19 грудня 2017 року з 17.00 до 19.30 у головному корпусі Криворізького державного педагогічного університету (проспект Гагаріна, 54) відбудеться «Ніч науки». Участь у заході візьмуть учні 8-10 класів Криворізького навчально-виховного комплексу №129 «Гімназія-ліцей академічного спрямування». 

«Ніч науки» – це науковий захід, який користується популярністю як у європейських країнах, так і в Україні. Зокрема, університети Німеччини відкривають свої наукові лабораторії для всіх охочих. В Україні лідером у проведенні цієї європейської знахідки є Харків.  Захід має на меті популяризувати серед молоді природничо-математичні науки.

Участь у цікавому та популярному заході зможуть взяти тепер й учні нашого міста. Для них у Криворізькому педагогічному працюватимуть наукові станції: фізична, хімічна, зоологічна, біологічна, астрономічна, мистецька, станція робототехніки. Учні матимуть змогу ознайомитися з науковими доробками викладачів університету, побачити як проводяться різноманітні досліди, а також взяти участь у деяких наукових завданнях.

Але в День Святого Миколая на учнів чекають не лише наукові відкриття, а й несподівані таємниці. І, звісно, не обійдеться без казки. 

Запрошуємо ЗМІ до висвітлення цієї події. 


 

3473
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок