17 березня 2018 року о 9.00 у холі головного корпусу Криворізького державного педагогічного університету (пр. Гагаріна, 54) розпочнеться реєстрація для участі у тренувальному моніторинговому оцінюванні з математики у форматі ЗНО.

Старшокласники міста отримають можливість дізнатися власний рівень володіння однією з базових освітніх дисциплін відповідно до вимог цьогорічних вступних випробувань. Моніторингове оцінювання з математики, яке пропонують фахівці кафедри математики та методики її навчання Криворізького педагогічного, стане у нагоді майбутнім абітурієнтам і допоможе їм вдало підготуватися до вступної кампанії.

Мета тестування: надати можливість випускникам продіагностувати свої знання з математики задля більш ефективної підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з математики.

Тести складено провідними викладачами кафедрі математики та методики її навчання. За своєю структурою вони повністю відповідають варіантам, які будуть запропоновано на зовнішньому незалежному оцінюванні з математики. Оцінювання робіт за 200-бальною шкалою буде проводитись за тією ж методикою, що і роботи зовнішнього незалежного оцінювання.

Взяти участь у тестуванні виявили бажання понад 500 випускників закладів середньої освіти міста і області, які подавали онлайн заявку через сайт університету.  

Запрошуємо представників ЗМІ міста долучитися до висвітлення цієї важливої освітянської події.


 

4278
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок