1 серпня 2017 року Міністерство освіти і науки України оприлюднило списки рекомендованих до зарахування на бакалаврат (за державним замовленням). Відтепер стартує прийом оригіналів документів для вступу до ВНЗ країни.

У рубриці «Вступнику» оновлено рейтингові списки із зазначенням осіб, рекомендованих до зарахування за кошти державного бюджету, за освітнім рівнем «бакалавр» за спеціальностями університету.

Криворізький педагогічний запрошує вступників, рекомендованих до зарахування, долучитися до лав студентів, які упродовж наступних кількох років здобуватимуть якісну універсальну освіту. Чекаємо на оригінали документів від тих, хто зробив вдалий вибір, за адресою приймальної комісії Криворізького педагогічного: пр. Гагаріна, 54, читальна зала (щоденно 9.00 - 17.00, субота 9.00 - 12.00, неділя - вихідний).

Поспішайте! Оригінали документів мають надійти для опрацювання фахівцями вишу до 12 години 5 серпня 2017 р. Наказ про зарахування до нашого університету для навчання за кошти державного бюджету  буде оприлюднено 7 серпня.

Також звертаємо увагу, що вступники зі статусом заяви «допущено до конкурсу» можуть бути зараховані на навчання за контрактом. 

Чекаємо на вас, майбутні першокурсники!


 

2246
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок