img31

Молодіжні проєкти – це один із важливих напрямків розвитку та виховання підростаючого покоління. За їх допомогою молодь отримує можливість самовиражатися, самовдосконалюватися та спілкуватися як з однолітками, так і з дорослими.

img32

Наприкінці листопада 2020 року на платформі Zoom відбулися конференції за участю молоді різних міст України. Одним із спікерів такого онлайн-заходу виступила канд. психол. наук, старший викладач кафедри загальної та вікової психології С. А. Прахова (Дрібас).

Провідною темою для обговорення стала важлива проблема сучасності, а саме – «Лідерство. Успіх. Національний інтелект».

У рамках цього проєкту було започатковано «Школу успіху» від Klitschko Foundation, а його учасники організували місцеві осередки таких шкіл. Організатором Локальної школи успіху в Кривому Розі став учень Криворізького науково-технічного металургійного ліцею № 16 Ярослав Васильєв, який в майбутньому планує вступати до Криворізького педагогічного.

img74

«Коли я дізналася про створення такої школи, то з радістю вирішила допомогти в організації її роботи та стати спікером у цьому проєкті. Я була вражена тим, що сучасна молодь може бути настільки зацікавленою та вмотивованою на здобуття нових знань. Переконана, що такі проєкти необхідно втілювати задля того, щоб розвивати творче та критичне мислення, дискусійні та комунікативні навички», – розповіла прес-центру С. А. Прахова.

img75

Спікери підготували виступи на теми, які зацікавили сучасну молодь. Про основи управління сумнівами розповів тренер університету «ПАТ Arcelor Mittal Кривий Ріг» Є. Пантело; на важливій темі «Раціональне мислення як запорука успіху» зосередив увагу присутніх директор ЦПО «Генезум» В. Дрібас; як втілити ідеї емоційного лідерства продемонструвала С. А. Прахова.

На завершення конференції молодь з цікавістю долучалася до дискусій, виконувала завдання й розвивала критичне мислення.

Вітаємо учасників молодіжного проєкту та бажаємо натхнення, успіхів
і реалізації найамбітніших планів!
13468
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31