img6

12 жовтня 2021 року на базі Молодіжного центру КДПУ відбулася урочиста подія – презентація проєкту «Створення студентського хостела на базі гуртожитку Криворізького державного педагогічного університету». На захід було запрошено гостей та місцеві засоби масової інформації.

img12

Модератором зустрічі став автор проєкту, керівник Молодіжного центру #StudHub Криворізького педагогічного І. О. Лисоконь, який координував перебіг події.

Із вітальним словом до присутніх звернувся ректор КДПУ, д-р філос. наук, проф. Я. В. Шрамко, який подякував представникам організацій-партнерів за співпрацю й зазначив: «Ця подія є дуже важливою та цікавою не лише для нашого університету, а й для міста й області. Майже рік тому було підписано меморандум про співпрацю з Криворізькою фундацією майбутнього, що нині реалізується; сьогодні ми можемо спостерігати його перші результати. Створення цього проєкту стало гарною можливістю для проведення різноманітних, зокрема й багатоденних, заходів, пов’язаних із Молодіжним центром, науковою й освітньою діяльністю нашого університету, а також для організації подій, дотичних до співпраці з іншими закладами освіти».

img17

Під час заходу до слова було запрошено представників виконкому міської ради та партнерських організацій.

Керівник Молодіжного центру провів невеличку презентацію, де показав шляхи реалізації та майбутнього розвитку цього проєкту й зазначив: «Створення соціально-молодіжної інфраструктури – це частина корпоративно-соціальної відповідальності університету перед співробітниками та здобувачами вищої освіти. Результатом реалізації проєкту стали відремонтовані приміщення для проживання та місця загального користування площею 750 м. кв. Крім цього, передбачено 60 ліжко-місць для тимчасового комфортного проживання учасників освітніх, наукових, мистецьких заходів і гостей міста; матеріально-технічне забезпечення оновлено та облаштовано відповідно до вимог ДБН та ДСТУ».

img18

Проєкт було реалізовано згідно зі Стратегічним планом розвитку міста Кривого Рогу на період до 2025 року та Програмою перспективного розвитку університету на 2018-2027 роки.

img21

Подальшими перспективами такої співпраці стане підписання меморандуму з міською владою та бізнес-сектором задля поселення учасників міських заходів, долучення «Студентського хостела» до об’єктів, які сприяють реалізації туристичного потенціалу та продовженню політики розвитку інфраструктури КДПУ.

img22

На завершення засідання відбулося урочисте відкриття студентського хостела та огляд оновлених кімнат підвищеного рівня комфортності.

17066
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31